ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ: “Για την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, την ΑΔΑΕ και τον κο Ανδρέα Κουτσούμπα”

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, σχετικά με την ενημέρωση από τον πρόεδρο Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) κ Ράμμο για τις υποκλοπές της Βουλής, και αναφέρει ότι η ΝΔ απαγόρευσε αυτή την ενημέρωση.

Επίσης στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι βουλευτές της ΝΔ, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Ανδρέας Κουτσούμπας, που έχουν εκχωρήσει την πολιτική τους υπόσταση σαν λευκή επιταγή στον κ. Μητσοτάκη.

Η ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Συνέβη το πρωτοφανές. Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ της συνταγματικά κατοχυρωμένης ανεξάρτητης αρχής, κ. Ράμμος, να ζητάει από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας να ενημερώσει, ως οφείλει, για τα αποτελέσματα της έρευνας που έκανε για το σκάνδαλο των υποκλοπών και η ΝΔ δια της πλειοψηφίας των μελών της στην Επιτροπή να το απαγορεύει.

Οι βουλευτές της πλειοψηφίας δηλώνουν «όλα στο φως» αλλά στην πράξη οδηγούν όλα στο σκοτάδι.

Το ερώτημα είναι αν τέτοιοι είναι ή τέτοιους τους έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι βουλευτές της ΝΔ, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Ανδρέας Κουτσούμπας, που έχουν εκχωρήσει την πολιτική τους υπόσταση σαν λευκή επιταγή στον κ. Μητσοτάκη, για να την εξαργυρώνει ως εκτροπή και ανωμαλία. Αυτό θέλετε κ. Κουτσούμπα;

Δυστυχώς για τους δύστυχους βουλευτές της ΝΔ που συμμετέχουν στην Επιτροπή, σήμερα ο κ. Ράμμος έπραξε όσα όριζε ο νόμος που μόνοι τους ψηφίσανε πριν λίγες μέρες….

Η δημοκρατία και οι θεσμοί είναι ισχυροί σ’ αυτόν τον τόπο. Δεν θα επιτρέψουμε την κατάλυσή τους από ένα εγκληματικό δίκτυο που λειτουργούσε εντός του Μεγάρου Μαξίμου και καθοδηγούνταν από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και μερικούς πρόθυμους να το συγκαλύψουν.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, η αλήθεια πια δεν μπορεί να κρυφτεί ότι και να κάνει η κυβερνητική πλειοψηφία.

Το φως της αλήθειας νίκησε το σκοτάδι της συγκάλυψης. Η Δημοκρατία θα νικήσει.

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Σχετικά

4 Άποψη για τα “ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ: “Για την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, την ΑΔΑΕ και τον κο Ανδρέα Κουτσούμπα””

  1. Πυθαγόρας

    Την ώρα που αποκαλύπτεται συνταγματική εκτροπή από τον κ. Ράμμο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέτει το θέμα στην Βουλή ,την ίδια ώρα , ο Μητσοτάκης (ο καταγγελόμενος πρωθυπουργός) δηλώνει απών από την κοινοβουλευτική διαδικασία κάνοντας εκδρομή στην Κρήτη.
    Ξεφτίλα!!!!!

  2. Dimitris

    Πολύ ευαίσθητοι γίνατε όλοι με το θέμα των υποκλοπών, ανακαλύψατε την Αμερική τώρα! Καλά κάνει φίλε, επίσης την ίδια ώρα ο “μάρτυρας” της Novartis που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ οδεύει για τη φυλακή, τόση αξιοπιστία!!!Μεγάλη ξεφτίλα…

  3. Πυθαγόρας

    Dimitri πιάστηκες αδιάβαστος.
    Για το σκάνδαλο Novartis έγινε δίκη στις ΗΠΑ όπου η εταιρεία παραδέχτηκε την εμπλοκή της σε δωροδοκίες σε ευρωπαϊκές χώρες ,μεταξύ των οποίων η Ελλάδα ,
    αποτέλεσμα των οποίων ήταν να ζημιωθούν Αμερικανικές εταιρείες οι οποίες προσέφυγαν στην δικαιοσύνη των ΗΠΑ όπου δεν υπήρχαν ΝΤΟΓΙΑΚΟΙ.
    Μετά από ΄αυτό η Νovartis προχώρησε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό πληρώνοντας πάνω από 200 εκατομμύρια αποζημίωση στις Αμερικανικές εταιρείες και στο Αμερικανικό δημόσιο.
    Όλα τα άλλα είναι εφευρήματα της πιο διεφθαρμένης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης που είναι η ΝΔ του άχρηστου ΜητσοταΚούλη.
    Γι αυτό ξεκόλα δεν αξίζει τον κόπο να τους ακολουθείς

  4. Dimitris

    Μάλιστα τι μας είπες τώρα δηλαδή;Γνώμη σου φίλε μου εσύ στήριξε τους αποτυχημενους του ΣΥΡΙΖΑ και ευχησου να επιστρέψουν, αυτούς που έλεγαν ότι η Νοvartis ήταν το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης!Το πιστεύεις και εσύ αυτό;Άχρηστος όπως τον λες αλλά τη δεύτερη τετραετία την έχει απέναντι στον άχρηστο πρόεδρο του δεκαπενταμελους!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα